Audio Visual

Audio: Yuletime Edition

[Jonas Kostending, en god ven af siden, har startet et fællesskab på Facebook med formålet at dele god musik og musikalske oplevelser. Jonas skriver gode og interessante musikhistorier, ofte med stor personlighed. Disse historier vil jeg gerne være med til sprede, så derfor finder nogle af dem nu vej til gagathemovies.com. Hvis man vil vide mere, så hedder gruppen Audio og kan findes her.]

Julen står for døren, men derfor behøver det hele jo ikke blive søbet ind i Michael Bublé og Wham! af den grund. For ’heldigvis’ har en af Audios gamle favoritter – ’80er heavy metal bandet Twisted Sister (naturligvis) – udgivet et helt, full length julealbum i 2006; ”A Twisted Christmas”.

Albummet blev faktisk, tro det eller lad være, en ret stor kommerciel succes for Twisted Sister, og der fulgte koncerter, tour samt tv-optrædener og interviews med de store kanoner med i kølvandet; dét gav blod på tanden. Albummets succes var ifølge forsanger Dee Snider medvirkende årsag til, at Twisted Sister alligevel ikke pensionerede bandet, som der ellers var tale om. De turnerer således stadigvæk aktivt – jeg oplevede dem fx live til en fed koncert på Sweden Rock Festival forrige år.

Der fulgte selvfølgelig også to videoer med til albummet. Vi skal i dag se videoen til nummeret/julevisen ”Oh Come All Ye Faithful”, som behandles/mishandles i vanlig ”We’re Not Gonna Take It”-stil.

Nyd den nu, og hav i øvrigt en rigtig dejlig jul derude!

Rams fan, movie buff, music aficionado, tv-holic, amateur gamer, bookworm and 6xfantasy-football champ... Owner/writer @ http://www.larams.dk

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.