Good News / Bad News,  News

A Good News / Bad News Thing: October

En lille håndfulde nyheder som lige får en kommentar med på vejen.

THE GOOD

troll-hunter

Remakes / Adaptations / Sequels

Det kan da ikke være rigtigt, burde dette punkt ikke være under de dårlige nyheder? Jo, normalt, men man må jo give Hollywood kredit, når de en gang i mellem gør ting rigtigt. Trolljegeren var fremragende og behøver selvfølgelig ikke en amerikansk genindspilning, men nu hvor Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent) har fået instruktørjobbet, så vil jeg da gerne se hvad han kan få ud af historien. Det er samme situation som den kommende version af Godzilla med Gareth Edwards (Monsters) i instruktørstolen, uden ham havde jeg ikke den store interesse.

Mange spil står også klar til filmatisering, en af dem er det forfærdelige actionspil Dante’s Inferno og min umiddelbare reaktion var overvældende ligegyldighed, men så fik Fede Alvarez instruktørposten og det blev straks meget mere interessant. Alvarez er manden bag den overraskende vellykkede Evil Dead genindspilning og vil med garanti få noget godt ud af det blodige spilforlæg. Nu når vi snakker om Evil Dead, så har Bruce Campbell endelig udtalt at de officielt arbejder på Army of Darkness 2. Hail the King, Baby!

sleeping-dogs-sunset

New Sleeping Dogs
Efter de massive produktionsproblemer Sleeping Dogs skulle kæmpe igennem, er det næsten et mirakel at slutresultatet var så vellykket som det var. Spillet var blandt de bedste spil sidste år og at United Front har fået grønt lys til at begynde arbejdet på en efterfølger, er fantastiske nyheder.

raid2berandalteaser

The Raid 2 Teaser Art
’nuff said!

 

THE BAD

I, Frankenstein trailer
Det er blevet moderne, at lave action-nyfortolkninger af gamle eventyr og historier, så som Hansel & Gretel: Witch Hunters og Abraham Lincoln: Vampire Hunter, selv om de sjældent er specielt gode eller tjener specielt mange penge. Nu er det Frankensteins monster som står for skud og ud fra traileren, ser det ud til at være præcis som alle de andre film.

watch-dogs

Next-Gen Delays
De nye konsoller er lige om hjørnet (eller i hvert fald én af dem…) og burde man jo være spændt. En del af den spænding er dog blevet en smule dæmpet af nyheden om udskydelsen af flere af de store spil. Ubisoft har udskudt deres interessante sci-fi/action openworld-spil Watch Dogs og bilspillet The Crew, mens Sony har udskudt DriveClub, som ellers skulle være en del af Playstation Plus fra launch. Jeg så mest frem til Watch Dogs og udskydelsen gør, at jeg formentlig venter til det nye år med en ny konsol.

angry-birds-go

Bad Ideas
Der findes masser dårlige idéer og de irriterer mig næsten allesammen. Idéen om en dedikeret Harry Potter film om “sporten” Quidditch og et gokart spil med karaktererne fra Angry Birds, er dog dårligere end de fleste.

 

THE BROKEN

avengers-2-age-of-ultron-logo

2015
Hollywood bruger ufattelige summer af penge på kæmpe blockbusters og økonomien bag, bliver mere og mere useriøs. Der er dårlige beslutninger til højre og venstre, flere enorme film kæmper for overhovedet at tjene deres opblæste budgetter ind, eksempelvis John Carter og The Lone Ranger havde store problemer. Det ser ud til kun at blive værre og hvis man kigger på de film allerede annonceret for 2015 (Star Wars VII, Warcraft: The Movie, The Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Jurassic World, Terminator 5, Pixar’s The Good Dinosaur, Ted 2, Fantastic 4 Reboot, Neil Blomkamp’s Chappie, Dan Brown’s Inferno, Assassin’s Creed, the Minions standalone movie, Avatar 2, Pixar’s Inside Out, Penguins of Madagascar, The Smurfs 3, New James Bond, Independence Day 2, Peanuts: The Movie, Kung Fu Panda 3, Alvin and The Chipmunks 3, The Hunger Games: Mockingjay Part II og Batman vs Superman)så ser det særdeles skræmmende ud. Hvis industriens og flere af de store filmstudiers økonomi ikke knækker i løbet af året, så sker det nok aldrig.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.