2012,  Best Ofs

2012: Worst Actor

Runners-Up: Sean Faris (Stash House), Cuba Gooding Jr (One in the Chamber), Finn Nørbygård (Den Sidste Rejse) og Jacob Haugaard (Den Sidste Rejse)

Alene at nominere en skuespiller fra en Adam Sandler film til årets dårligste skuespiller, virker måske lidt nemt, at Nick Swardson endda tager titlen hjem burde tale for, præcis hvor slemt det står til. I en kategori hvor Swardsons arbejdsgiver, Adam Sandler, kunne være nomineret hele to gange for Jack & Jill og hvor det “folkekære” danske “komiker”-par Finn og Jacob gjorde deres bedste for at besudle Dannebrog, så tårner Swardsons håbløshed over alle konkurrenter. Det er en ting, at han ikke er sjov, men det er direkte tragisk at han får penge for det han laver. Hvert eneste sekund af Bucky Larson: Born to be a Star gør ondt i sjælen og det er hovedsagligt på grund af ham.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.