2012,  Best Ofs

2012: Best Voice-Act

Runners-Up: Antonio Banderas (Puss in Boots), Chris Rock (Madagascar 3), Tom Hardy (The Dark Knight Rises) og Seth MacFarlane (Ted)

Denne kategori lugter provokerende meget af aftalt spil, snyd og svindel af den værste slags. Det er lidt som hvis Robin Hood udfordrede foregningen af de spedalske blinde skotch terriers til en bueskydningskonkurrence, hundene ville sikkert ramme skiven på et eller andet tidspunkt, men det ville aldrig være en fair dyst. Så selv om Antonio Banderas er ganske charmerende i Puss in Boots og Seth MacFarlane er sjov i Ted samt det faktum, at jeg var en af dem der faktisk rigtig godt kunne lide Tom Hardys stemme i The Dark Knight Rises og jeg kunne lytte til Chris Rocks “polkadot-afro-circus” sang fra Madagascar 3 hele dagen, så er ingen af dem rigtig i den samme liga som Andy Serkis’ præstation som Gollum i The Hobbit: An Unexpected Journey.

Andy Serkis leverede den bedste og mest troværdige karakter gennem hele Lord of the Rings trilogien og det videreføre han i The Hobbit. Der er selvfølgelig meget mere til det end bare hans stemme, men i mangel på en regulær performance-capture kategori, så vinder han denne titel uden problemer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.