GaGa Says

Other People Do Stuff Too

Til alles store overraskelse, så er jeg rent faktisk ikke den eneste som siger ting om film på nettet. Hvis man leder lidt, kan man sagtens finde andre filmelskere i internettets mørke hjørner, selv her i Danmark. David Bjerre og Dennis Rosenfeld takler ugenligt (med mindre, at Dennis er syg, skal skrive opgave eller er syg) en stor stak nye film og gamle film, som ikke er nye, men som de har set alligevel. Dette bliver gjort med en god potion filmviden og deres egen specielle humoristiske sans, som ofte er så morsom at de nyder selv at grine af den. De har fornylig også begivet sig ud i den store verden af uofficielle kommentarspor til film, hvilket altid bliver understøttet af massiv research. Disse kommentarspor bliver, imodsætning til den normale podcast, leveret på engelsk og man kan kun håbe, at det bringer de to nørders kloge ord ud til et større publikum.

Jeg har efterhånden skrevet om film på nettet i et stykke tid og jeg tager ofte fejl, men det er intet imod Dobbelt Ds bedrifter. Med det kommende show fejrer de nemlig 5 års jubilæum og der skal lyde et stort tillykke herfra. 5 år, mere end 130 episoder og 70 specials gør også, at de har taget mere fejl end jeg nogensinde kan drømme om og jeg bliver nød til, at bukke mig i støvet for denne præstation.

Øverste billede er en (yderst grim photoshoppet) samling af nogle af de omtalte emner i podcasten, som jeg husker tilbage på med glæde.

Jeg ønsker drengene tillykke og ser frem til 5 nye år, hvor vi forhåbentlig kan tage fejl i fællesskab. Hvis jeg skal komme med nogle ønsker for fremtiden, så kunne jeg godt tænke mig en live-performance af “Whip My Hair” af Hr. Dennis Rosenfeld og et kommentarspor på Twilight, hvor David skal snakke om filmen med en person der ikke er blind.

Jeg opfordrer alle til hoppe over på Dobbelt Ds hjemmeside og tage for sig af varene, der er rigtig mange timers godt selskab med folk der brænder for film og ved hvad de snakker om.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.