2011,  Best Ofs

MMXi: Worst Actor

Runners-Up: Owen Wilson (Hall Pass), Nick Swanson (Just Go with It), Richard Grieco (Almighty Thor) og Dustin Milligan (Shark Night)

Valget af de dårligste skuespillere, forsætter i samme spor og der er flere film, som går igen fra den sidste post. The Asylums kopifilm, Almighty Thor, er fyldt til randen med alt hvad der er dårligt, kun understreget af at ex-wrestleren Kevin Nash indleverer klart den bedste skuespillerpræstation, men det står helt slemt til med Richard Grieco. Den gamle og afdankede ungdomsskuespiller forveksler, at vade rundt med et blankt udtryk i ansigtet og en gang i mellem råbe af kameraet, med noget som man kan kalde skuespil. Dustin Milligan spiller den mindst troværdige nørd nogensinde i Shark Night. Nick Swanson eksisterer i filmverdenen, fordi han er venner med Adam Sandler og han takker med at være en ulidelig idiot. Owen Wilsons rolle i “det er ok at være utro”-komedien Hall Pass, får en til at ønske at han havde gjort alvor af hans selvmordsforsøg.

My Soul to Take er bestemt ikke noget mesterværk, den er blandt årets absolut dårligste film og en af de store grunde til det, er at Max Thieriot fylder den mindst overbevisende hovedrolle i nyere tid. Det er ikke en heldig ting, hvis man ønsker “helten” i en gyserfilm død, allerede fra første sekund.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.