Degrees of Insanity,  Film Review,  Movies

Review | The Puppet Monster Massacre

Det er altid spændende at rode igennem alle de obskure film, der fylder filmindustriens mørke og aflåste kælder, i en konstant jagt efter et eller andet ukendt og overset fund. Resultatet af skattejagten blev, denne gang, den lidt-sete dukkefilm fra sidste år, The Puppet Monster Massacre. Filmen er en kærlig og ultra low-budget hyldest til 80’ernes horrorfilm, udført gennem tøjdukker i en sær blanding af Sesame Street og Peter Jacksons Meet the Feebles.

Historien er en klassiker indenfor gyserfilm genren: 5 tilfældigt udvalgte unge, får muligheden for at vinde en million dollars, men først må de overleve en nat i den skumle doktors hus. Der er nogle gode grin, der er ofte blod overalt, dukkerne er udmærket lavet og Dustin Mills gør ganske kreativ brug af et eller andet tilfældigt baggrundsprogram på computeren, som er med til at give mange af scenerne en sær dybde. De fleste af stemmerne fungerer fint, især Mills selv, som er ret sjov i rollen som den filmrefererende nørd Raimi. Traileren til filmen gør meget ud af, at fortælle at Steve Rimpici og Bart Flynn har lagt stemmer til store computerspil som Red Dead Redemption og Metal Gear Solid. Det den ikke fortæller noget om, er at det kun er i yderst begrænsede roller som henholdsvis Enemy Soldiers og Pedestrian/Background Character.

Desværre er The Muppet Monster Massacre langt fra så vellykket, som man kunne have håbet. Det hele er lige en tand for simpelt, filmens flow halter jævnligt og der bliver hurtigt lagt mere vægt på pruttehumor, i stedet for at skrive reelle jokes. Men selvom resultatet ikke er vellykket, så er det alligevel en af den slags film, som jeg vil nyde at smide på fjernsynet en sen lørdag aften, hvor man er omgivet af venner og kolde øl. Den er lige tilpas useriøs og tåbelig nok til at udfylde den funktion, at ligge klar i gemmerne til en tid hvor alkohol har sænket ens intelligens rigeligt og sådanne film skal der jo også være plads til.

I en perfekt verden, ville alle de ukendte værker man finder dybt i filmkælderen, være uslebne diamanter. The Puppet Monster Massacre er desværre blot en sten, en underlig og halvvejs interessant sten, men dog stadig blot en sten.

Instruktør: Dustin Mills  Forfatter: Dustin Mills  Medvirkende: Steve Rimpici, Bart Flynn, Dustin Mills, Ethan Holey, Erica Kisseberth og Brandon Salkil  Udgivelsesår: 2010  Land: USA  Spilletid: 81 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.